Nieuwbouw


Andre Koster Bouw is volledig thuis in nieuwbouw projecten. Met onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren kunnen wij ieder plan uitvoeren. Bekijk hier onze recente en oudere projecten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u het gehele traject te kunnen begeleiden. We begeleiden u van de eerste gedachte tot aan de sleutel van uw woning

De mogelijkheden van een nieuwbouw woning

Naast de traditionele bouwmethodes met gemetselde muren en houten kozijnen zijn er nog meer mogelijkheden. Wij maken het dan ook mogelijk om te kiezen voor moderne toepassingen, denk hierbij aan het duurzaam bouwen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik maken van kunststof kozijnen en deuren, maar ook aan milieuvriendelijke isolatie materialen. Wij staan u hierin graag met raad terzijde.

Aanpak nieuwbouwwoning

Er zijn twee mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De eerste mogelijkheid is zelf het ontwerp te laten verzorgen en door ons te laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies en offerte naar uw zenden, zodat u duidelijk inzicht heeft in de werkzaamheden en kosten zijn om het te laten bouwen.

De tweede mogelijkheid is uw wensen vanaf de eerste stap met ons te delen. Wij zullen dan het volledige traject voor u uit handen nemen. Wij presenteren een ontwerp en op basis daarvan zullen wij uw droom werkelijkheid maken.